Безконтактен имобилайзер Pandora IS-350i предназначен да предотврати кражба на превозно средство чрез опити за проникване, както и да противодейства на изземването на автомобила с агресивни действия срещу собственика дори при запален двигател. Използването на този имобилайзер е възможно при всички съвременни автомобили.
Системата използва интегрирани технологии от ново поколение и е на най-високото техническо и технологично ниво, удобна и надеждна за експлоатация. Собственикът на автомобила не се нуждае от никакво действие, за да деактивира или активира имобилайзера и функцията против кражба. Безконтактния имобилайзер Pandora IS-350i в зоната си на покритие на радио канала създава интерактивна високоскоростна размяна на разрешителни кодове в честотния диапазон от 2,4 GHz между Транспондера (TAG) и блокиращия модул, деактивирайки блокирането на автомобила без никаква намеса.
Имобилайзерите Pandect на Pandora на честота 2.4 GHz, диагностичния радио канал, високата скорост на данни, невъзможността да се прихванат кодираните сигнали във въздуха, ниската консумация на енергия, удобната инсталация, съвместимостта с фабричната инсталация и на съвременните автомобили, малкия размер на контролния блок, защита от хакерска намеса, като е невъзможно прихващане на сигнали и кодове, го прави един от най сигурните и надеждни имобилайзери.
Цялата процедура на идентификационния на диалоговите сигнали се извършват във фракции от милисекунда, което прави опитите невъзможни не само да преброят кодовете, но и да ги сканират или прихванат във въздуха на един от 125-те канала, използвани в честотната лента 2,4 GHz за предаване на данни. За да използвате имобилайзера на Pandora - Pandect IS-350i, трябва само да носите миниатюрния транспондер (TAG) със вас, за да се регистрира при запалването на автомобила към системата.
Външни признаци за използване на имобилайзера не могат да бъдат открити, тъй като собственикът не се нуждае от манипулация, a единствено трябва да е в комуникационната зона на ключовата верига, за да получи системата оторизация за деактивиране на имобилайзера. Идентифицирането на транспондера (TAG) е възможно на разстояние не повече от 3 до 5 метра от автомобила, оборудван с имобилайзер. Намалено е и времето за реакция на имобилайзера при отсъствие на транспондера (TAG)  при първото включване на запалването - подаване на контакт, сканиране в продължение на 15 секунди.

Производителят си запазва правото да прави промени в техническото оборудване и софтуера на системата и дизайна на опаковъчните материали без предизвестие.

Гаранция 24 месеца


Напиши мнение

Note: HTML се приема!
    Лоша           Добра

Безконтактен имобилайзер Pandora IS-350i

  • Производител: Pandora
  • Код на продукта: Pandect IS-350i
  • Произведено в: Russian Federation
  • Наличност: В наличност
  • 185.00 лв


Подобни продукти

Pandora RI-1 микро реле двойно

Pandora RI-1 микро реле двойно

Мини блокиращо двойно реле Pandora RI-1 е подходящо като допълнителна блокираща верига с минимално т..

16.80 лв